Birmaporinat

Yhdistyksen verkkotapaamiset birmoihin liittyvistä aiheista. Syksyn tapaamisista ensimmäinen on suunnattu yhdistyksemme kasvattajajäsenille ja seuraavat kaikille yhdistyksen jäsenille. Kaikki online-tapaamiset ovat maksuttomia. Tervetuloa mukaan!

To 25.8. klo 19:00-20:30 Yhdistyksen terveystyöryhmän kuulumiset ja ajankohtaista birmojen terveydestä
ilmoittautuminen: https://forms.gle/4g3aQURmUBsUN4FZ7
Alustajana terveystyöryhmän jäsenet Johanna Sipola-Mäkinen/FI*Lofanna ja Helena Takari/FI*Downy-Flower’s. Mukana porinoissa lisäksi muita terveystyötyhmän jäseniä.

Mikä terveystyöryhmä on ja keitä siihen kuuluu? Mitä terveystyöryhmä tekee ja mitä ajankohtaista on meneillään? Luvassa on tietoa ja keskustelua rodun terveyteen liittyvistä asioista ja esittely terveystyöryhmän toiminnasta ja tavoitteista. Tilaisuus on tarkoitettu kasvattajajäsenille.

To 22.9.2022 klo 19:00-20:30 Birma näyttelyturkissa – valmistautuminen kissanäyttelyyn
ilmoittautuminen: https://forms.gle/i7RH3KsBaykXoYen7
Alustajana Eeva Lukkala/FI*Suvirannan ja Else-Maj Laurila
Miten birman turkkia valmistellaan näyttelyyn? Miten pesu ja kuivaus tehdään? Mitä välineitä tarvitaan? Tilaisuus on tarkoitettu kaikille yhdistyksen jäsenille, jotka ovat kiinnostuneita birman turkin laittamisesta näyttelyyn. Ilmoittaudu birmaporinoihin ja ennätät vielä treenata oman birman turkin pesua ja kuivaamista ennen birmojen erikoisnäyttelyä! Tilaisuus on tarkoitettu kaikille yhdistyksen jäsenille.

Huom! Pyhä Birma -rodun erikoisnäyttely (Pyhä birma Breed BIS) järjestetään Tampereella Pirokin näyttelyn yhteydessä 9.10.2022. Ilmoittautuminen näyttelyyn on käynnissä ja päättyy 4.9.2022.

To 24.11.2022  klo 19:00-20:30  Birma-kollien ilta
ilmoittautuminen: https://forms.gle/cq7hqZVAvqBv1nZF9
Alustajana Minna Lammi ja Johanna Sipola-Mäkinen
Voiko leikkaamatonta kollia pitää lemmikkinä? Voiko omaa kollia antaa siitoskäyttöön ja mitä se tarkoittaa? Milloin pentu olisi hyvä kastroida? Mitä kaikkea kollin henkilökunnan on hyvä tietää ja ottaa huomioon? Tämä ilta on omistettu ihanille birma-kolleille! Tule kuuntelemaan kollikotien kokemuksia ja vinkkejä. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille yhdistyksen jäsenille.