Birmaporinat

Yhdistyksen verkkotapaamiset birmoihin liittyvistä aiheista jatkuvat. Birmaporinat sisältävät alustuksen ja yhteistä keskustelua aiheesta. Porinoihin voit osallistua niin pädillä, tietokoneella kuin puhelimella joko internet-selaimella tai erikseen ladattavalla Zoom-sovelluksella. Voit osallistua keskusteluun juuri sen verran kuin itse haluat ja halutessasi voit hyvin osallistua myös vain kuuntelemalla. Olitpa sitten kotisohvalla, tietokoneen ääressä, lenkkipolulla tai autossa, niin osallistuminen on mahdollista. Poristaan linjoilla birmoista. Mahtavaa, jos sinäkin ehdit mukaan.

Vuoden ensimmäinen tapaaminen on aina avoin kaikille pyhä birma -rodusta kiinnostuneille, seuraavat aiheista riippuen joko yhdistyksen jäsenille tai kasvattajajäsenille. Kaikki online-tapaamiset ovat maksuttomia. Ilmoittautuneille lähetetään tilaisuuteen osallistumislinkki aina juuri ennen tapahtumaa, joten ilmoittautuminen kannattaa merkitä myös omaan kalenteriin ajoissa. Tilaisuus toteutetaan zoom-alustalla.
Tervetuloa mukaan!

To 19.1.2023 klo 19:00-20:30 Birma lemmikkinä

To 23.2.2023 klo 19:00-20:30 Ensimmäinen birma-pentue suunnitteilla

 

To 30.3.2023 klo 19:00-20:30 Tuontikissa -ilta birmakasvattajille

Oletko tuonut birmanaaraan tai uroksen ulkomailta tai mietitkö tuontia? Käydään läpi birman tuontiin liittyviä asioita, miten ja mistä löytää ja valita sopiva kissa, mahdolliset haasteet sekä kissan tuontiin ja järjestelyihin käytännössä liittyvät asiat. Online -tapaamisessa jatketaan ja syvennetään keskustelua, jota aloitettiin lokakuun kasvattajapäivillä Turussa. Tilaisuus on tarkoitettu yhdistyksen kasvattajajäsenille.

Ilmoittaudu mukaan viim. 23.3. klo 17: Ilmoittautumislomake

 

To 27.4.2023 klo 19:00-20:30 Kissakaupan ja sijoituskissan sopimukset

Keskustellaan erilaisista sopimuksista ja käytännöistä kissakaupassa ja sijoitussopimuksissa. Minkälaisia lisäehtoja ja täydennyksiä birmakasvattajat ovat mallisopimuksissa käyttäneet ja minkälaisia hyviä ja toimivia käytäntöjä on luotu. Mitkä ovat tärkeitä asioita kasvattajan ja ostajan/sijoituskodin näkökulmasta? Tilaisuus on tarkoitettu yhdistyksen kasvattajajäsenille.

Ilmoittaudu mukaan viim. 20.4. klo 17: Ilmoittautumislomake

 

To 25.5.2023 klo 19:00-20:30 Birman hyvinvoinnista huolehtiminen

Birmojen hyvinvoinnista huolehtiminen on lemmikinomistajan tärkein tehtävä. Turkinhoito, ruokailut, kodin turvallisuus, ulkoilu ja säännölliset eläinlääkärikäynnit. Kesälomakauden kynnyksellä esillä myös, mitä olisi huomioitava birman kanssa matkustettaessa tai hoitoa lomamatkan ajaksi järjestettäessä. Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan kanssamme birmojen palvelusväen työnkuvasta. Tapaaminen on tarkoitettu birmojen omistajille tai birmoista kiinnostuneille henkilöille, jotka ovat yhdistyksen jäseniä.

Ilmoittaudu mukaan viim. 25.5. klo 17: Ilmoittautumislomake

 

To 24.8.2023 klo 19:00-20:30 Birman kanssa ekaa kertaa näyttelyyn

Voisiko kissanäyttely olla sinulle ja birmallesi mukava harrastus? Miten näyttelyyn ilmoittaudutaan? Miten näyttely toimii, mitä ovat luokat, VP:t, TP:t? Keskeiset näyttelysäännöt, valmistelut ja varusteet, millä harrastuksen voi aloittaa. Mikä on drive in -näyttely, esittelynäyttely, jne. Entä ulkomaan näyttelyt, ja niihin ilmoittautuminen? Illan aikana esitellään kissanäyttelyn kulkua ja kissan esittelyä/arvostelua käytännönläheisesti. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille kissanäyttelyharrastuksesta kiinnostuneille yhdistyksen jäsenille.

Ilmoittaudu mukaan viim. 24.8. klo 17:  Ilmoittautumislomake

Merkkaa porinapäivät jo nyt kalenteriisi! Kaikki tapaamiset ovat maksuttomia ja avoimia kaikille yhdistyksemme jäsenille.

Tervetuloa mukaan Birmaporinoihin!