Birmaporinat

Yhdistyksen verkkotapaamiset birmoihin liittyvistä aiheista jatkuvat. Birmaporinat sisältävät
alustuksen ja yhteistä keskustelua aiheesta. Porinoihin voit osallistua niin pädillä, tietokoneella kuin puhelimella joko internet-selaimella tai erikseen ladattavalla Zoom-sovelluksella. Voit osallistua keskusteluun juuri sen verran kuin itse haluat ja halutessasi voit hyvin osallistua myös vain kuuntelemalla. Olitpa sitten kotisohvalla, tietokoneen ääressä, lenkkipolulla tai autossa, niin osallistuminen on mahdollista. Poristaan linjoilla birmoista. Mahtavaa, jos sinäkin ehdit mukaan.

Osallistuminen Birmaporinoihin on maksutonta ja sisältyy jäsenetuihin. Ilmoittautuneille lähetetään tilaisuuden osallistumislinkki sähköpostiin aina juuri ennen tapahtumaa, joten ilmoittautuminen kannattaa merkitä myös omaan kalenteriin ajoissa. Tilaisuus toteutetaan zoom-alustalla.

To 26.10.2023 klo 19:00-20:30 Ajankohtaista yhdistyksen terveystyöryhmältä
Yhdistyksen terveystyöryhmä esittäytyy ja kertoo toiminnastaan. Aiheena on myös KTO (KTO =kasvatuksen tavoiteohjelma) ja sen päivittäminen, pentuekysely ja tuleva terveyskysely. Porinoissa voi myös kysyä terveystyöryhmäläisiltä vapaasti kysymyksiä muistakin aiheista.
Tilaisuus on tarkoitettu yhdistyksen kasvattajajäsenille, tervetuloa mukaan!
Ilmoittaudu mukaan viim. 26.10. klo 17:00, ilmoittautumislinkki

Merkkaa porinapäivät jo nyt kalenteriisi ja ilmoittaudu linkistä heti mukaan! Kaikki tapaamiset ovat maksuttomia ja avoimia yhdistyksen jäsenille.

Tervetuloa mukaan Birmaporinoihin!