Birmaporinat

Yhdistyksen verkkotapaamiset birmoihin liittyvistä aiheista. Tapaamisista ensimmäinen on kaikille avoin, eikä edellytä jäsenyyttä ja seuraavat on suunnattu yhdistyksemme jäsenille tai kasvattajajäsenille. Kaikki online-tapaamiset ovat maksuttomia. Tervetuloa mukaan!

To 24.3.2022 klo 19:00-20:30 Birmapentue suunnitteilla
ilmoittautuminen: https://forms.gle/rN97f3mNfcedNPba6
Alustajana Eeva Lukkala
Miten sukusiitosaste lasketaan pawpedsillä? Minkä värisiä pentuja eri yhdistelmistä on luvassa? Mitä terveystestejä pitäisi tehdä? Miten treffit onnistuvat? Tilaisuus on tarkoitettu kasvattajajäsenille, erityisesti uusille birmakasvattajille.

To 28.4.2022 (Huom! Uusi ajankohta!)  klo 19:00-20:30 Vastasyntyneiden tukihoito
ilmoittautuminen: https://forms.gle/NYa9FtpUsZKhqssE7
Alustajana Helena Takari
Mihin toimiin tulisi ryhtyä, jos vastasyntynyt pentu ei kasva tai voi huonosti? Miten keinoruokinta, letkutus ja nestetys tehdään oikein? Milloin tarvitaan eläinlääkäriä?  Tapaaminen on tarkoitettu kasvattajajäsenille.

To 19.5.2022  klo 19:00-20:30  Birman hyvinvoinnista huolehtiminen
ilmoittautuminen: https://forms.gle/hdeqQioTy3iYYQDU8
Alustajana Marja Tamm
Birmojen hyvinvoinnista huolehtiminen on lemmikinomistajan tärkein tehtävä. Turkinhoito, ruokailut, kodin turvallisuus, ulkoilu, matkustaminen ja säännölliset eläinlääkärikäynnit. Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan kanssamme birmojen palvelusväen työnkuvasta.
Tapaaminen on tarkoitettu birmojen omistajille tai birmoista kiinnostuneille henkilöille, jotka ovat yhdistyksen jäseniä.

To 16.6.2022 klo 19:00-20:30  Kasvattajien kesäiset speeddating -onlinetapaamiset
ilmoittautuminen: https://forms.gle/ShDfAnskzebnrrXR9
Tule mukaan kesätreffeille. Tarkoituksena on kunkin lyhyesti esittäytyä ja kertoa hieman oman kissalan kissoista, suunnitelmista, ajankohtaisista ilonaiheista tai huolista sekä tutustua muihin, keskustella ja kuulla muiden uusimpia kuulumisia. Tapaaminen on tarkoitettu yhdistyksen kasvattajajäsenille.