Jäsenyys

Pyhä Birman Kissa ry:n jäseneksi voi liittyä kuka tahansa birmoista kiinnostunut henkilö.

Yhdistyksen jäsenenä saat tietoa ja tukea birmojen hyvään ja terveelliseen elämään, verkostoidut ja olet osa yhteisöämme.

  • Saat Birma-lehden 4 kertaa vuodessa kotiinkannettuna.
  • Pääset mukaan noin kerran kuussa järjestettäviin Birmaporinoihin sekä muihin jäsentapahtumiin, joissa tapaa muita birmojen palvelijoita ja pääsee vaihtamaan ajatuksia birmoihin liittyen. Asiantuntija-alustukset tarjoavat tietopohjaa ja tukea jokaisen birmanomistajan osaamiseen. Pääset mukaan helposti niin kotisohvalta, lenkkipoluilta kuin paikanpäällä järjestettäviin tapahtumiin.
  • Voit halutessasi tilata yhdistyksen hupparin ja verkostoitua luontevasti esimerkiksi kissanäyttelyissä muiden birmaihmisten kanssa.
  • Löydät muut birmoihin rakastuneet.
  • Olet tukemassa rodun eteen tehtävää terveys- ja kasvatustyötä, koulutuksia birmojen omistajille sekä yhteisöllisyyttä Suomessa.

Pyhä Birman kissa ry:n jäsenet sitoutuvat noudattamaan yhdistyksen sääntöjä sekä Suomen Kissaliitto ry:n ja sen kautta Fédération Internationale Félinen ( FIFe ) kulloinkin voimassa olevia yleisiä sääntöjä ja määräyksiä.

Uusi jäsen

Täytä tämä liittymislomake, niin lähetämme sinulle tervetuloa kirjeen ja jäsenmaksutietosi sekä uusimman/seuraavan Birma-lehden.

Jäsenenä pysyminen

Maksa jäsenmaksu kerran vuodessa aina tammikuussa tai ainaisjäsenmaksu kerran elämässäsi. Maksettaessa käytetään omaa viitenumeroa, joka löytyy Pyhä Birma -lehden osoitetarrasta tai jonka saat pyytämällä jäsensihteeriltä. Vuoden viimeisen lehden yhteydessä postitetaan seuraavan vuoden jäsenlasku.

Nordea
IBAN FI3718383000021022
SWIFT (BIC) NDEAFIHH

Jäsenmaksut vuonna 2024

• Varsinainen jäsen 21€
• Perhejäsen (ei lehteä) 8€
• Kasvattajajäsen* 33€
• Kasvattajan maksama uusi jäsen 12€
• Ainaisjäsen** 210 €

Kasvattajajäsenen* jäsenmaksuun sisältyy yhdistyksen tarjoamat kasvattajapalvelut:
– Birmaline, eli pentulista, siitosuroslista ja kasvattajatiedot yhdistyksen kotisivuilla
– Sisäänpääsy kasvattajien keskuteluryhmään Facebookissa
– Kasvattajatiedot 4 kertaa vuodessa ilmestyvään yhdistyksen jäsenlehteen

Ainaisjäsenen** jäsenmaksu sisältää jäsenyyden hänen loppuelämänsä ajan (Jäsenyys sisältää Pyhä Birma lehden ja kaikki muut jäsenedut kuten ne kulloinkin ovat varsinaisille jäsenille). Jos birmat ovat vieneet sydämesi ikihyviksi on tämä sijoitus tulevaisuuteen osana yhteisöämme.

Linkkejä

IMG_3190

 

Jäsenrekisterinhoitajana vuonna 2024 toimii Veera Leppälä– jasenrekisteri(at)birma.fi.

Jäsenmäärä tällä hetkellä on noin 370.

Tervetuloa jäseneksi ja mukaan toimintaan!