Pawpeds

Pawpedsistä löytyy todella kattavasti suomalaisten birmojen sukutauluja ja tietokannassa pystyy tekemään koeastutuksia, jolloin ohjelma näyttää tulevan pentueen sukutaulun ja laskee sen sisäsiitosprosentin.

Tietoja voi toimittaa sähköisesti tai paperilla. Sähköpostitse voi ilmoittaa birman tiedot, joko antamalla birman virallisen nimen tai laittamalla linkin birman sivuille Omakissa-palvelussa. Linkki birman sivuille tulee ottaa julkisesta näkymästä. Postitse voi laittaa kopion birman sukutaulusta.

Tietokantaan voidaan tallentaa kissoista seuraavat tiedot (vaikka aivan kaikki eivät näy julkisesti): kissan nimi, sukupuoli, isä, emo, EMS-koodi, rekisterinumero(t), mikrosirun numero, synnyinmaa, asuinmaa, syntymä- ja kuolinajat sekä tittelit. Lisäksi voidaan lisätä veriryhmä sekä linkki kissan valokuvaan/kuviin. Linkitettäväksi haluttavan valokuvan tulee sijaita julkisessa internetissä ja sen tulee olla muotoa TIFF/JPEG/GIF, htm/html-osoite ei kelpaa. Sopiva osoite on esim. http://www.birma.fi/galleria/1.jpg, mutta ei http://www.birma.fi/galleria/2.html.

Kaikkien Suomessa rekisteröityjen birmojen tiedot päivitetään Pawpeds rekisteriin vuosittain
rekisteröintivuotta seuraavana vuonna. Mikäli haluat tiedot aiemmin tai päivittää esim. kissan tittelin, voi kantaa täydentää lähettämällä puuttuvan kissan sukutaulu osoitteeseen:
Marjut Salin
marjut.salin(at)birma.fi

 

 

Päivitetty 13.1.2024