SYDÄNULTRAUSTAPAHTUMA PYHILLE BIRMOILLE

Järjestäjä: Pyhä Birman Kissa ry

Paikka: Omaeläinklinikka Turku Keskusta, Brahenkatu 20, 20100 Turku

Aika: ma 11.9.2023 klo 11-14

Joukkotutkimuksen hinnat:
HCM: 172,81 e / kissa
HCM & PKD: 190 e / kissa

Tutkimukset suorittaa kardiologian erikoiseläinlääkäri Andrea Gladuli. Ensi sijaisesti tapahtuma on tarkoitettu Pyhä Birman Kissa ry:n jäsenten omistamille birmoille, mutta mikäli paikkoja jää auki, otetaan mukaan myös yhdistyksen ulkopuolisten omistajien birmoja / muun rotuisia kissoja.

Joukkoultraustapahtuman hinnoittelu on jo valmiiksi edullinen, joten joukkoultrauksesta ei myönnetä yhdistyksen korvauksia.

Osallistuja ilmoittaa yhteyshenkilölle kissan omistajien nimet, osoitteen, kissan virallisen nimen ja haluttavan tutkimuksen (pelkkä sydänultra taikka sydän/munuaisultra). Tutkimukseen tulevat saavat ohjeet täyttää ennen tutkimukseen saapumista valmiiksi tutkimuslomakkeen esitiedot. Lomake sekä rekisterikirja otetaan mukaan tutkimukseen.

Jos samalla klinikkakäynnillä toivotaan jotain muitakin toimenpiteitä kuin ultrat (esim. verinäytteitä, rokotuksia tms), tarvitaan näistä myös tieto etukäteen. Näitä muita tutkimuksia varten pitää omistajan itse varata klinikalta aika myös toiselle eläinlääkärille.

Kissojen ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse Pyhä Birman Kissa ry:n yhteyshenkilö Helena Takarille 25.8.2023 mennessä: helena@takari.fi