Jäsenyys

Pyhä Birman Kissa ry:n jäseneksi voi liittyä kuka tahansa birmoista kiinnostunut henkilö maksamalla jäsenmaksun yhdistyksen tilille.

Nordea
IBAN FI3718383000021022
SWIFT (BIC) NDEAFIHH

Maksua maksettaessa käytetään omaa viitenumeroa, joka löytyy Pyhä Birma -lehden osoitetarrasta. Mikäli olet uusi jäsen, pyydäthän jäsenrekisterinhoitajalta itsellesi viitenumeron tällä lomakkeella. Samalla lähetät hänelle yhteystietosi jäsenpostin lähettämistä varten.

Pyhä Birman kissa ry:n jäsenet sitoutuvat noudattamaan yhdistyksen kaikkia sääntöjä sekä Suomen Kissaliitto ry:n ja sen kautta Fédération Internationale Félinen ( FIFe ) kulloinkin voimassa olevia yleisiä sääntöjä ja määräyksiä.

Jäsenmaksut vuonna 2018

• Varsinainen jäsen 19 €
  • Perhejäsen (ei lehteä) 7 €
  • Kasvattajan maksama uusi jäsen 11 €
  • Ainaisjäsen 190 €
  • Kasvattajamaksu 11 € (oikeuttaa tietojen lisäykseen kasvattaja-, pentu- sekä siitosuroslistoille kotisivuilla ja kasvattajalistalle lehdessä)

Jäsenrekisterinhoitajana vuonna 2018 toimii Marika Landen – jasenrekisteri(at)birma.fi .

Jäsenmäärä tällä hetkellä on noin 500.

Tervetuloa jäseneksi ja mukaan toimintaan!