Jäsenyys

Pyhä Birman Kissa ry:n jäseneksi voi liittyä kuka tahansa birmoista kiinnostunut henkilö maksamalla jäsenmaksun yhdistyksen tilille.

Nordea
IBAN FI3718383000021022
SWIFT (BIC) NDEAFIHH

Maksua maksettaessa käytetään omaa viitenumeroa, joka löytyy Pyhä Birma -lehden osoitetarrasta. Mikäli olet uusi jäsen, pyydäthän jäsenrekisterinhoitajalta itsellesi viitenumeron tällä lomakkeella. Samalla lähetät hänelle yhteystietosi jäsenpostin lähettämistä varten.

Pyhä Birman kissa ry:n jäsenet sitoutuvat noudattamaan yhdistyksen kaikkia sääntöjä sekä Suomen Kissaliitto ry:n ja sen kautta Fédération Internationale Félinen ( FIFe ) kulloinkin voimassa olevia yleisiä sääntöjä ja määräyksiä.

Jäsenmaksut vuonna 2022

• Varsinainen jäsen 21€
• Perhejäsen (ei lehteä) 8€
• Kasvattajajäsen* 33€
• Kasvattajan maksama uusi jäsen 12€
• Ainaisjäsen 210 €

* Kasvattajajäsenen jäsenmaksuun sisältyy yhdistyksen tarjoamat kasvattajapalvelut:
– Birmaline, eli pentulista, siitosuroslista ja kasvattajatiedot yhdistyksen kotisivuilla
– Sisäänpääsy kasvattajien keskuteluryhmään Facebookissa
– Kasvattajatiedot 4 kertaa vuodessa ilmestyvään yhdistyksen jäsenlehteen

Jäsenrekisterinhoitajana vuonna 2022 toimii Marika Landen – jasenrekisteri(at)birma.fi .

Jäsenmäärä tällä hetkellä on noin 370.

Tervetuloa jäseneksi ja mukaan toimintaan!