Sydänultraustapahtuma pyhille birmoille

Järjestäjä: Pyhä Birman Kissa ry
Paikka: Päijät-Hämeen Eläinlääkäriasema, Saimaankatu 18 (liikehuone 6.), Lahti
Aika: to 28.4.2021 klo 11-15
Joukkotutkimuksen hinnat:
3-6 kissaa HCM: 152 € / kissa
3-6 kissaa HCM & PKD: 183 € / kissa
yli 7 kissaa HCM: 132 € / kissa
yli 7 kissaa HCM & PKD: 144 € / kissa

Tutkimukset suorittaa kardiologian erikoiseläinlääkäri Andrea Gladuli. Ensi sijaisesti tapahtuma on tarkoitettu Pyhä Birman Kissa ry:n jäsenten omistamille birmoille, mutta mikäli paikkoja jää viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen auki, otetaan mukaan myös muun rotuisia kissoja. Tarkoituksena on kerätä tapahtumaan yli 7 kissaa, mutta jos määrä ei täyty, tapahtuma toteutetaan myös pienemmällä
kissamäärällä. Joukkoultraustapahtuman hinnoittelu on jo valmiiksi edullinen, joten joukkoultrauksesta ei myönnetä yhdistyksen korvauksia. Osallistuja ilmoittaa yhteyshenkilölle kissan omistajien nimet, osoitteen, kissan virallisen nimen ja haluttavan tutkimuksen (pelkkä sydänultra taikka sydän/munuaisultra). Tutkimukseen tulevat saavat myös ohjeet täyttää ennen tutkimukseen saapumista valmiiksi tutkimuslomakkeen esitiedot. Lomake sekä rekisterikirja otetaan mukaan tutkimukseen.

Kissojen ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse Pyhä Birman Kissa ry:n yhteyshenkilö Helena Takarille 10.4.2022 mennessä: helena[at]takari.fi. Mahdolliset kissamuutokset tulee tehdä yhteyshenkilölle 17.4.2022 mennessä. Gladuli veloittaa ilmoittautujilta peruuttamattomista tutkimuksista täyden hinnan ja mikäli peruutuksia tulee viikon sisällä ennen joukkotutkimusta, niistä veloitetaan myös erillinen maksu.

Tervetuloa!