Pawpeds

Pawpedsistä löytyy todella kattavasti suomalaisten birmojen sukutauluja ja tietokannassa pystyy tekemään koeastutuksia, jolloin ohjelma näyttää tulevan pentueen sukutaulun ja laskee sen sisäsiitosprosentin.

Tietoja voi toimittaa sähköisesti tai paperilla. Mieluiten otetaan vastaan sukutaulukopioita, mutta myös kaikki muu tieto on tervetullutta.

Tietokantaan voidaan tallentaa kissoista seuraavat tiedot (vaikka aivan kaikki eivät näy julkisesti): kissan nimi, sukupuoli, isä, emo, EMS-koodi, rekisterinumero(t), mikrosirun numero, synnyinmaa, asuinmaa, syntymä- ja kuolinajat sekä tittelit. Lisäksi voidaan lisätä veriryhmä sekä linkki kissan valokuvaan/kuviin. Linkitettäväksi haluttavan valokuvan tulee sijaita julkisessa internetissä ja sen tulee olla muotoa TIFF/JPEG/GIF, htm/html-osoite ei kelpaa. Sopiva osoite on esim. http://www.birma.fi/galleria/1.jpg, mutta ei http://www.birma.fi/galleria/2.html.

Toivottavasti mahdollisimman moni nyt innostuisi toimittamaan kissojensa tietoja laitetavaksi Pawpedsiin, kun kielikään ei enää ole mikään kynnyskysymys. Pawpeds toimii erinomaisena apuna mm. suunniteltaessa astutuksia, käyttäkää sitä hyväksenne!

Kantaa voi täydentää lähettämällä puuttuvan kissan sukutaulu osoitteeseen:

Marjut Salin
marjut.salin(at)birma.fi
Jäkärlän Puistokatu 24 A 3
20460 Turku