Birmakasvattajat ja terveys

Facebookkiiin on avattu uusi ryhmä kaikille Pyhä Birman Kissa ry:n jäsenmaksun maksaneille kasvattajille sekä siitoskollin (nykyinen tai entinen) omistaville jäsenille. Ryhmän löydät facebookista nimellä Birmakasvattajat ja terveys.

Ryhmä keskittyy pyhien birmojen kasvattamiseen liittyviin asioihin, niin iloisiin kuin vähän kurjempiinkin puoliin painottuen terveyteen. Avoin keskusteleminen ja vapaa mielipideilmaisu on sallittu kaikesta rotuun liittyvästä hyvän maun rajoissa. Tervetuloa mukaan!

Pyhä Birma -lehti 2/2019

Lehtitoimikuntaan etsimme mukaan lisää innokkaita jäseniä. Jos sinulla pysyy tassuissasi kynä tai kamera, ilmianna siis itsesi ja ystäväsi! Maantieteellisellä sijainnillasi ei ole väliä, pidämme yhteyttä pääasiassa sähköpostilla ja Facebook-ryhmässä. Lehden teosta on palkintona luvassa onnistumisen iloa ja hyvää mieltä. Ja bonuksena: saat uusia birmatuttuja! Mutta jos et halua sitoutua vuodeksi toimikuntaan, myös juttuideat ja kuvat otetaan kiitollisena vastaan.

Pyhä Birma -lehden numerossa 2/2019 käsitellään raapimispuita/kissapuita ja muita raapimiskalusteita. Millainen raapimiskaluste on sinun birmasi suosikki vai viekö sohvan pääty voiton? Kerro kokemuksistasi mielellään kuvan kera osoitteeseen lehti[ät]birma.fi 30.4.2019 mennessä.

Toimitussihteeri Julianna Hautoniemi

Kalenterikuvia kaivataan!

Pyhä Birman Kissa ry painattaa kalenterin myös vuodelle 2020. Kalenteria varten tarvitsemme värillisiä, hyvälaatuisia ja isokokoisia (koko vähintään 1 MB/Mt) pyhä birman kuvia. Kuvien tulee olla vaakasuuntaisia.

Laita mukaan kissan koko nimi sekä kuvaajan nimi. Mikäli kuva ei ole itse otettu, varmista kuvaajalta, että kuvaa saa käyttää. Lähetä kuvasi toukokuun loppuun mennessä (31.5.2019) sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen kalenteri[ät]birma.fi

Hallitus valitsee sopivimmat kuvat kalenterissa käytettäväksi. Kuvaajille lähetetään kalenteri kiitoksena kuvan käytöstä.

Yhdistys voi käyttää kuvia (pienennettynä) myös Facebook-sivulla ja kotisivuilla. Kuvan yhteydessä ilmoitetaan kuvaajan nimi. Ilmoitathan mikäli et halua kuvaasi nettikäyttöön.