Jäsentapahtuma – Pyhä birman ennen, nyt ja tulevaisuudessa 18.11.2023

Pyhä Birman Kissa ry järjestää lauantaina 18. marraskuuta 2023 tapahtuman yhdistyksemme jäsenille ja kutsuu mukaan tuomareita ja tuomarioppilaita.
Tavoitteena on rakentaa tapahtuma näyttelyharrastuksen ja rotustandardin ympärille ja pohtia kasvatuksen tavoitteita myös tästä näkökulmasta. Minkälaisia birmat olivat aiemmin, minkälaisia nykyään, mihin suuntaan rotu on kehittymässä. Tilaisuuteen tuodaan nähtäväksi ja tuomareiden arvioitavaksi birmoja. Tilaisuus pidetään Suomen lasimuseossa, os. Tehtaankatu 23, Riihimäki.
Aikataulut ja ohjelma ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa.
Viimeinen ilmoittautumis- ja maksupäivä on 28.10.2023. Osallistumismaksu Pyhä Birman Kissa ry:n jäsenille 10 € /henkilö (sisältää aamukahvin).
Ilmoittautumismaksu maksetaan Pyhä Birman Kissa ry:n tilille Nordea IBAN FI3718383000021022, viitteellä 51619. Mikäli maksaja on eri kuin osallistuja, kertokaa siitä ilmoittautuessa.
Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset Anneli Teikarille puh. 040 500 3146 / anneli.teikari@birma.fi. Ilmoita myös mahdollinen ruokavaliosi. Tilaisuuteen mahtuu 60 henkeä, paikat täytetään maksupäivän mukaan.
Tilaisuudessa mahdollisuus ostaa myös yhdistyksen vuosikalenteria 2024

SYDÄNULTRAUSTAPAHTUMA PYHILLE BIRMOILLE

Järjestäjä: Pyhä Birman Kissa ry

Paikka: Omaeläinklinikka Turku Keskusta, Brahenkatu 20, 20100 Turku

Aika: ma 11.9.2023 klo 11-14

Joukkotutkimuksen hinnat:
HCM: 172,81 e / kissa
HCM & PKD: 190 e / kissa

Tutkimukset suorittaa kardiologian erikoiseläinlääkäri Andrea Gladuli. Ensi sijaisesti tapahtuma on tarkoitettu Pyhä Birman Kissa ry:n jäsenten omistamille birmoille, mutta mikäli paikkoja jää auki, otetaan mukaan myös yhdistyksen ulkopuolisten omistajien birmoja / muun rotuisia kissoja.

Joukkoultraustapahtuman hinnoittelu on jo valmiiksi edullinen, joten joukkoultrauksesta ei myönnetä yhdistyksen korvauksia.

Osallistuja ilmoittaa yhteyshenkilölle kissan omistajien nimet, osoitteen, kissan virallisen nimen ja haluttavan tutkimuksen (pelkkä sydänultra taikka sydän/munuaisultra). Tutkimukseen tulevat saavat ohjeet täyttää ennen tutkimukseen saapumista valmiiksi tutkimuslomakkeen esitiedot. Lomake sekä rekisterikirja otetaan mukaan tutkimukseen.

Jos samalla klinikkakäynnillä toivotaan jotain muitakin toimenpiteitä kuin ultrat (esim. verinäytteitä, rokotuksia tms), tarvitaan näistä myös tieto etukäteen. Näitä muita tutkimuksia varten pitää omistajan itse varata klinikalta aika myös toiselle eläinlääkärille.

Kissojen ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse Pyhä Birman Kissa ry:n yhteyshenkilö Helena Takarille 25.8.2023 mennessä: helena@takari.fi

PYHÄ BIRMAN KISSA RY:N KEVÄTKOKOUS 18.4.2023

PYHÄ BIRMAN KISSA RY:N KEVÄTKOKOUS 18.4.2023

 

Aika: tiistaina 18.4.2023 klo 19

Paikka: etänä (Kissaliitto meet -sovellusta käyttäen)

  1. Kokouksen avaus
  2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri
  3. Valitaan kaksi (2) pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi (2) ääntenlaskijaa
  4. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
  5. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
  6. Hyväksytään yhdistyksen toimintakertomus
  7. Esitetään tilinpäätös ja luetaan toiminnantarkastajan lausunto
  8. Vahvistetaan tilinpäätös ja päätetään tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle
  9. Muut asiat
  10. Kokouksen päättäminen

 

Sähköiseen kokoukseen tarvitaan ennakkoilmoittautuminen lähettämällä viesti osoitteeseen marika.landen@birma.fi su 16.4.2023 mennessä. Ilmoittautuneille toimitetaan sähköpostitse linkki kokoukseen.

 

Lämpimästi tervetuloa kevätkokoukseen!

Birmaline -uusi ominaisuus

Birmalineen on julkaistu uuden ominaisuuden testausmahdollisuus.

Nyt pääset katsomaan ohjelman avulla, minkä värisiä pentuja mahdollisesti syntyy. Ohjelma löytyy sivuvalkosta, ylimpänä (katso kuva).

Ohjelmasta puuttuvat pentujen värien todennäköisyydet prosentteina, niitä kaipailtaisiin kasvattajilta. Myös muita huomioita ja kehitysehdotuksia otetaan ilolla vastaan!

 

Käyttäjäpalautetta ja kehitysideoita voit lähettää birmaline[ät]birma.fi

 

Birmaporinat

Yhdistyksen verkkotapaamiset birmoihin liittyvistä aiheista jatkuvat. Birmaporinat sisältävät
alustuksen ja yhteistä keskustelua aiheesta. Porinoihin voit osallistua niin pädillä, tietokoneella kuin puhelimella joko internet-selaimella tai erikseen ladattavalla Zoom-sovelluksella. Voit osallistua keskusteluun juuri sen verran kuin itse haluat ja halutessasi voit hyvin osallistua myös vain kuuntelemalla. Olitpa sitten kotisohvalla, tietokoneen ääressä, lenkkipolulla tai autossa, niin osallistuminen on mahdollista. Poristaan linjoilla birmoista. Mahtavaa, jos sinäkin ehdit mukaan.

Osallistuminen Birmaporinoihin on maksutonta ja sisältyy jäsenetuihin. Ilmoittautuneille lähetetään tilaisuuden osallistumislinkki sähköpostiin aina juuri ennen tapahtumaa, joten ilmoittautuminen kannattaa merkitä myös omaan kalenteriin ajoissa. Tilaisuus toteutetaan zoom-alustalla.

To 28.9.2023 klo 19:00-20:30 Birman hyvinvoinnista huolehtiminen
Birmojen hyvinvoinnista huolehtiminen on lemmikinomistajan tärkeimpiä tehtäviä. Turkinhoito, ruokailut, kodin turvallisuus, ulkoilu ja säännölliset eläinlääkärikäynnit. Mitä on huomioitava birman kanssa matkustettaessa tai hoitoa lomamatkan ajaksi järjestettäessä? Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan kanssamme birmojen palvelusväen työnkuvasta. Tapaamisen sisältö on osin uusintaa viime keväältä. Tervetuloa kaikki birman hyvinvoinnista ja hemmottelusta kiinnostuneet yhdistyksen jäsenet!
Ilmoittaudu mukaan viim. 28.9. klo 17:00, ilmoittautumislinkki

To 26.10.2023 klo 19:00-20:30 Ajankohtaista yhdistyksen terveystyöryhmältä
Yhdistyksen terveystyöryhmä esittäytyy ja kertoo toiminnastaan. Aiheena on myös KTO (KTO =kasvatuksen tavoiteohjelma) ja sen päivittäminen, pentuekysely ja tuleva terveyskysely. Porinoissa voi myös kysyä terveystyöryhmäläisiltä vapaasti kysymyksiä muistakin aiheista.
Tilaisuus on tarkoitettu yhdistyksen kasvattajajäsenille, tervetuloa mukaan!
Ilmoittaudu mukaan viim. 26.10. klo 17:00, ilmoittautumislinkki

Merkkaa porinapäivät jo nyt kalenteriisi ja ilmoittaudu linkistä heti mukaan! Kaikki tapaamiset ovat maksuttomia ja avoimia yhdistyksen jäsenille.

Tervetuloa mukaan Birmaporinoihin!

Pyhä Birman Kissa ry – Huppari

Yhdistyksen kautta on jälleen mahdollista tilata laadukas Moosegroove-shopin huppari!
Hupparivaihtoehtoina on kaksi mallia, unisex ja naisten malli (käy katsomassa linkeistä vaihtoehdot ja koot)
Värivaihtoehtoina yhdistyksen huppariksi on valkoinen, meleerattu harmaa ja sininen
HINTA rintapainatuksella 49.90e
Iso tekstipainatus selkään +10e (esim. kasvattajanimi)
Tilaukset sähköpostilla osoitteeseen: pj(at)birma.fi
Ilmoita haluamasi malli (unisex/naisten), koko, väri ja otatko pelkällä rintapainatuksella vai myös selkäpainatuksella (ja mikä teksti)
Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi laskun, laskun eräpäivä on heti.
Jos haluat hupparin jo PIROK:n näyttelyyn, tilaus tulee tehdä 30.9.2022 mennessä!