Pyhä Birma -lehti 2/2019

Lehtitoimikuntaan etsimme mukaan lisää innokkaita jäseniä. Jos sinulla pysyy tassuissasi kynä tai kamera, ilmianna siis itsesi ja ystäväsi! Maantieteellisellä sijainnillasi ei ole väliä, pidämme yhteyttä pääasiassa sähköpostilla ja Facebook-ryhmässä. Lehden teosta on palkintona luvassa onnistumisen iloa ja hyvää mieltä. Ja bonuksena: saat uusia birmatuttuja! Mutta jos et halua sitoutua vuodeksi toimikuntaan, myös juttuideat ja kuvat otetaan kiitollisena vastaan.

Pyhä Birma -lehden numerossa 2/2019 käsitellään raapimispuita/kissapuita ja muita raapimiskalusteita. Millainen raapimiskaluste on sinun birmasi suosikki vai viekö sohvan pääty voiton? Kerro kokemuksistasi mielellään kuvan kera osoitteeseen lehti[ät]birma.fi 30.4.2019 mennessä.

Toimitussihteeri Julianna Hautoniemi

Lehtien jälkitoimitukset loppuvat

Vuoden 2016 alusta Pyhä Birma lehteä ei enää lähetetä jälkitoimituksena. Lehti lähtee tulemaan seuraavasta mahdollisesta numerosta jäseneksi liittymisen jälkeen. Vanhoja Pyhä Birma lehtiä voi kysellä ja ostaa Paula Sahamieheltä osoitteesta: paula.sahamies (at) birma.fi tai uudemmista lehdistä voi kysellä toimitussihteeriltä: marika.landen (at) birma.fi