Pyhä Birma -lehti 2/2019

Lehtitoimikuntaan etsimme mukaan lisää innokkaita jäseniä. Jos sinulla pysyy tassuissasi kynä tai kamera, ilmianna siis itsesi ja ystäväsi! Maantieteellisellä sijainnillasi ei ole väliä, pidämme yhteyttä pääasiassa sähköpostilla ja Facebook-ryhmässä. Lehden teosta on palkintona luvassa onnistumisen iloa ja hyvää mieltä. Ja bonuksena: saat uusia birmatuttuja! Mutta jos et halua sitoutua vuodeksi toimikuntaan, myös juttuideat ja kuvat otetaan kiitollisena vastaan.

Pyhä Birma -lehden numerossa 2/2019 käsitellään raapimispuita/kissapuita ja muita raapimiskalusteita. Millainen raapimiskaluste on sinun birmasi suosikki vai viekö sohvan pääty voiton? Kerro kokemuksistasi mielellään kuvan kera osoitteeseen lehti[ät]birma.fi 30.4.2019 mennessä.

Toimitussihteeri Julianna Hautoniemi

Ilmoitusasiaa!

Toukokuussa on Lissabonissa FiFe GA -kokous, jonka asialistalla on mm. savun ja hopea tabbyn hyväksyminen pyhä birman standardiin. Kissaliiton alustava asioiden kokous on 17.5.2016, johon pitäisi saada yhdistyksen kannanotto tähän väriasiaan.

Haluaisimme nyt kysyä jäsenien mielipidettä asiaan pitäisikö em. värit hyväksyä standardiin? Kysymys koskee erityisesti kasvattajajäseniä.

Laita mielipiteesi (oletko puolesta vai vastaan ja perustelut miksi) mahdollisimman nopeasti sähköpostilla osoitteeseen pj(at)birma.fi .
Vastauksien perusteella viemme kokoukselle yhdistyksen kannanoton asiaan.

Kysely on päättynyt. Kiitos kaikille vastanneille. Hallitus laatii Kissaliiton kokoukselle vastausten perusteella kannanoton. Kannanotto julkaistaan myös jäsenistölle.

Mainosbanneri yhdistyksen sivuille

Voit mainostaa yritystäsi tai kotisivujasi bannerilla birmayhdistyksen sivuilla. Banneri ja linkki tulevat näkyville sivuvalikon alle. Koko max 300 pikseliä x 300 pikseliä, mainos ei saa sisältää liikkuvia elementtejä. Hinta mainokselle on 20€/vuosi tai vaihtoehtoisesti 2€/kk. Voit toimittaa bannerin osoitteeseen: lehti (at) birma.fi . Laita mukaan: ilmoittajan nimi, www-linkki johon banneri linkitetään sekä bannerin kuva. Lisäksi tieto kuinka pitkään mainos on sivulla. Paluupostina saat laskun ja banneri julkaistaan, kun se on maksettu. Yhdistys varaa oikeuden päättää mainoksen sopivuudesta kotisivuille yhdistyksen toimintaan nähden.

Lehtien jälkitoimitukset loppuvat

Vuoden 2016 alusta Pyhä Birma lehteä ei enää lähetetä jälkitoimituksena. Lehti lähtee tulemaan seuraavasta mahdollisesta numerosta jäseneksi liittymisen jälkeen. Vanhoja Pyhä Birma lehtiä voi kysellä ja ostaa Paula Sahamieheltä osoitteesta: paula.sahamies (at) birma.fi tai uudemmista lehdistä voi kysellä toimitussihteeriltä: marika.landen (at) birma.fi